Omheiningen

toegangspoort plaatsen
Een optimaal gevoel van privacy

Een omheining laten plaatsen?

Als u uit veiligheidsoverwegingen of wegens privacyredenen een omheining of toegangspoort wil laten plaatsen, is Tuinen Dylan de beste partij om dat voor u te doen. Wanneer het u past, komen wij langs om de opties door te nemen.

Wij vinden de mening van onze klanten ontzettend belangrijk: u maakt uw voorkeuren kenbaar en kan op onze service rekenen om een omheining rond uw tuin te laten plaatsen.

Volgens uw wensen & budget

Hout- of draadafsluitingen

Wij voorzien oplossingen in allerlei vormen en materialen. We werken op maat van uw wensen en budget, voornamelijk met hout of draad.

U zal zien dat er ondertussen veel mogelijkheden bestaan en dat wij u gericht kunnen adviseren om nadien de juiste beslissing te nemen. Samen bekijken we de varianten qua hout- en draadafsluitingen om uw privacy te waarborgen.

Het esthetische aspect ontgaat ons daarbij uiteraard niet; zowel bedrijven als particulieren mogen schitterende houten omheiningen of draadafsluitingen verwachten. Om de diverse uitvoeringen te bespreken, kan u ons een seintje geven. Wij helpen u graag verder.

afsluitingen

Een prijs voor uw omheining ontvangen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!