Tuinaanleg

zaaien gazon
Tuinaanleg, van eerste schets tot oplevering

Weloverwogen tuinprojecten

Droomt u van een mooie tuin die bij uw huis past? Tuinen Dylan staat u met raad en daad bij voor al uw tuinprojecten! Dankzij onze ervaring en professionaliteit hebben wij een goed zicht op de mogelijkheden en maken we uw ideeën moeiteloos waar.

Voordat we ons werk aanvatten, komen we bij u langs om uw tuinproject in kaart te brengen. We bespreken wat u precies van ons verwacht. Met die informatie kunnen wij vervolgens de werkzaamheden inplannen.

Na tuinaanleg kan u eveneens voor tuinonderhoud op ons tuinbedrijf rekenen. Wil u alvast een eerste gesprek met ons inplannen om uw tuinproject te bespreken? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in.

Grasmatten, bloemperken & struiken

Gazons zaaien of tuinverlichting plaatsen

Wij leggen niet alleen graszoden aan, maar voorzien evengoed bloemperken, plaatsen tuinverlichting en waterpartijen en verharde ondergronden.

Zo veranderen we uw tuin in een ware oase van rust. In een mum van tijd heeft u een groene en onderhoudsvriendelijke omgeving waarin u uw familie en vrienden trots kan ontvangen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze realisaties of informeer naar onze werkwijze.

Grasmatten
tuinverlichting
Met natuursteen, klinkers & blauwsteen

Laat een oprit of terras aanleggen

Om opritten en terrassen te laten aanleggen, moet u bij Tuinen Dylan zijn. In een tuin is een prachtig terras vaak de kers op de taart. Daarnaast kan u ons inschakelen als u parkeergelegenheid wenst vlak naast uw pand, of als u een gezellige barbecuehoek in uw tuin wil om de zomerse avonden sfeervol door te brengen.

Een terras of oprit aanleggen, kan met verschillende soorten stenen. Zo gebruiken we natuursteen, klinkers en blauwsteen. Ter voorbereiding kunnen we de ondergrond verstevigen. Tijdens het hele proces houden we uiteraard rekening met de stijl die uw oprit of terras moet benaderen. Samen gaan we voor een onberispelijk resultaat!

Uw tuin laten (her)aanleggen?

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!